Raktársátor

    

 

A termékről

A GEGE RAKTÁRSÁTOR LEGFONTOSABB ELŐNYEI - MAGYAR TERMÉK

  

 

PONYVA

Sátraink kiváló minőségű európai gyártású, nehezen éghető, feladatspecifikus ponyvákkal készülnek (kimondottan sátorra kifejlesztett ponyva). Ügyfeleinknek lehetősége van normál és extra tartós, vastag ponyvaanyagból is választania.

E mellett 20 fajta ponyvaanyag színből is választhatnak, de az általunk ajánlott, jól bevált színkombináció: fehér tetőponyva, szürke oldalfalak.

Sátrainkat ponyvafestéssel könnyedén fellogózhatóak a megrendelő által kívánt cégérrel. A ponyvaelemek praktikus kialakítása miatt, kis létszámú munkaerővel is könnyedén kezelhetőek. 

Ponyvaanyagaink megfelelnek a legszigorúbb európai követelményeknek, szabványoknak (REACh; vinyl plus; ISO 14001).

 


EGYEDISÉG

Az saját gyártású, magyar raktársátraink méretét, bejáratait, belső kialakítását a megrendelői igényeknek megfelelően alakítjuk ki azért, hogy vásárlóink a lehető legjobban ki tudják használni termékünket.

Alakítani tudjuk: hosszúságot, szélességet, belső magasságot, bejáratainak elhelyezkedését, az ajtók működési rendszerét.

Opcionálisan: páramentesítés, infra fűtés, belső világítás, villámvédelem, áram kiépítés stb. (Villámvédelem kiépítését helyi szakember közbenjárásával együtt javasoljuk)

Minden sátrunknál gondoskodunk a természetes szellőzésrőlkopoltyú” kialakításokkal, melyeken keresztül biztosítható a levegő mozgás. Ennek ellenére előfordulnak olyan időszakok, léteznek olyan helyszínek és érzékeny áruk, amikor ez nem elegendő. Ezekben az esetekben ajánljuk a dupla héjazat beépítését, illetve páramentesítő gépészet telepítését!

 


SZERKEZET


Az általunk gyártott raktársátrak fémszerkezete acél, felületkezelése tüzihorganyzott , amely így extra hosszú élettartamot biztosít termékünknek. Emellett nagy előnyünk, hogy a mobil vázszerkezetek bármikor össze- illetve szétszerelhetőek.

Honlap készítés