Raktársátor

    

 

Miért mi?

 

Csapatunk immáron több mint 25 éves piaci tapasztalattal kis-, közepes-, és nagyméretű standard és egyedi kialakítású raktársátrak praktikus és gyors kivitelezését, építését valamint egyedi lehetőségek megvalósítását kínálja ügyfeleinek.

Tapasztalatunknak és saját innovációinknak köszönhetően képesek vagyunk a raktársátrak tervezési, mérnöki, és telepítési feladatait szakértői vállalkozói körünkkel karöltve teljeskörűen ellátni. 

Ügyfeleinknek a kezdeti tanácsadástól az utolsó szög beütéséig mindenben tudunk segíteni, hogy egy modern, mobil és megbízható raktározási megoldáshoz jussanak.

Miért mi?

Nincs olyan kérdés, amivel ne találkoztunk volna még! Kérje segítségünket és szakértő tanácsokkal viszonozzuk azt!


Az ügyféllel együtt gondolkodva a raktározási feladatoknak megfelelően állítjuk össze javaslatainkat így juttatva partnereinket a legoptimálisabb üzleti megoldáshoz!


Alkalmazkodunk az egyedi igényekhez és képesek vagyunk gépészetileg is kiszolgálni az általunk kínált raktársátrakat.

Gondolunk itt áram, térelválasztás és számos más hasznos kiegészítésre, amitől nem csak egy sátor, hanem valódi raktár lesz projektünk eredménye.


Tapasztalatunkra alapozva mondjuk: „MINDENKINEK VAN EGY RAKTÁRSÁTRUNK!”


Felelősségbiztosítás és minőségbiztosítási tanúsítványaink mellett összeszokott minőség-, és vevőorientált csapatunkkal várjuk ügyfeleink megkeresését legyen szó szokványos méretekről vagy mások számára kivitelezhetetlen grandiózus telepítésekről.

 

-Megoldásokban és nem sablonokban gondolkodunk-

Honlap készítés