Raktársátor

    

 

Híreink
2022.09.08 13:40

Raktársátor katalógus 2022 - Ismerje meg termékeinket!

Szeretné jobban megismerni a Gege sátorkínálatát?
Tekintse meg katalógusunkat!

Ide kattintva letöltheti 2022-es katalógusunkat, pdf formátumban!

Vannak ügyfeleink, akik olyanannyira elégedettek cégünk szolgáltatásával és termékeink minőségével, hogy kis és nagyméretű raktározási feladataik biztosítására egyaránt felkérnek minket.
Hogy miért? Mert kimagasló minőségű, időjárásbiztos raktársátrainkkal időtálló, hosszú távú és gazdaságos megoldást kínálunk.
Partnerünk a Material-Plastik Kft.egy dinamikusan fejlődő vállalat, egyike Magyarország vezető flexibilis csomagolóanyag és címke gyártójának.
Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen ügyfeleink vannak, köszönjük a sok éves bizalmat!
Raktározási feladataival keressen minket!

A GEGE RAKTÁRSÁTOR LEGFONTOSABB ELŐNYEI - MAGYAR TERMÉK

  

 

PONYVA

Sátraink kiváló minőségű európai gyártású, nehezen éghető, feladatspecifikus ponyvákkal készülnek (kimondottan sátorra kifejlesztett ponyva). Ügyfeleinknek lehetősége van normál és extra tartós, vastag ponyvaanyagból is választania.

E mellett 20 fajta ponyvaanyag színből is választhatnak, de az általunk ajánlott, jól bevált színkombináció: fehér tetőponyva, szürke oldalfalak.

Sátrainkat ponyvafestéssel könnyedén fellogózhatóak a megrendelő által kívánt cégérrel. A ponyvaelemek praktikus kialakítása miatt, kis létszámú munkaerővel is könnyedén kezelhetőek. 

Ponyvaanyagaink megfelelnek a legszigorúbb európai követelményeknek, szabványoknak (REACh; vinyl plus; ISO 14001).

 


EGYEDISÉG

Az saját gyártású, magyar raktársátraink méretét, bejáratait, belső kialakítását a megrendelői igényeknek megfelelően alakítjuk ki azért, hogy vásárlóink a lehető legjobban ki tudják használni termékünket.

Alakítani tudjuk: hosszúságot, szélességet, belső magasságot, bejáratainak elhelyezkedését, az ajtók működési rendszerét.

Opcionálisan: páramentesítés, infra fűtés, belső világítás, villámvédelem, áram kiépítés stb. (Villámvédelem kiépítését helyi szakember közbenjárásával együtt javasoljuk)

Minden sátrunknál gondoskodunk a természetes szellőzésrőlkopoltyú” kialakításokkal, melyeken keresztül biztosítható a levegő mozgás. Ennek ellenére előfordulnak olyan időszakok, léteznek olyan helyszínek és érzékeny áruk, amikor ez nem elegendő. Ezekben az esetekben ajánljuk a dupla héjazat beépítését, illetve páramentesítő gépészet telepítését!

 


SZERKEZET


Az általunk gyártott raktársátrak fémszerkezete acél, felületkezelése tüzihorganyzott , amely így extra hosszú élettartamot biztosít termékünknek. Emellett nagy előnyünk, hogy a mobil vázszerkezetek bármikor össze- illetve szétszerelhetőek.

2020.01.20 19:12

Próba cikk

Honlap készítés