Raktársátor

    

 

ECO sátortípusok

Kérjen ajánlatot és amennyiben a sátor raktárkészleten van, úgy egy hónapon belül leszállítjuk.

Egyéb esetben a gyártási és szállítási idő kb. 60-70 munkanap.

 

Az ECO típusú raktársátraink standard méretben elérhetőek, és gazdaságos megoldást jelentenek kedvező árukkal és masszív szerkezetükkel.

 

ECO SARKÍTOTT RAKTÁRSÁTOR

 

Új típusú ipari raktársátraink (egyenes falakkal) mezőgazdasági, raktározási vagy ipari célokra tökéletes választás a kedvező ár / érték arányával.

Tüzihorganyzott acél szerkezet, vízhatlan, nehezen éghető ponyvával, 750 g/m2-től egészen a 900 g/m2-ig.

A raktásátrak kettő darab nagy méretű kapuval, és igény esetén egy személyi bejáróval vannak szerelve, a hosszanti oldalán kialakítható szellőzőkkel. 

  

 

ECO FÉLKÖRÍV ALAKÚ RAKTÁRSÁTOR

Forgalmazzunk professzionális félkör alakú sátrakat raktározási, vagy ipari célokra. A sátrak tüzihorganyzott acél vázszerkezettel és vízhatlan, nehezen éghető ponyvával rendelkeznek. A ponyvák 650 g/m2 és 900 g/m2 között lehetnek, a sátor méretétől függően. A lekerített forma csökkenti a szél és a hó általi terhelés hatásait, maximális védelmet nyújtva az időjárási viszontagságok ellen.

  

KONTÉNER SÁTRAK

 

Ez a fajta fedés kihasználja a tengeri konténerek által nyújtott lehetőségeket, ezáltal extra területet lehet kialakítani a tároláshoz, vagy a raktározáshoz. A tartószerkezet keresztben elhelyezett, fix, rácsos tartókból állnak, amely galvanizált acél profilokból készültek. Kialakításának köszönhetően remekül ellenáll az időjárási tényezőknek, a Magyarországi viszonylatokkal számolva. Sátraink elérhetőek sima, illetve dupla vasazattal is, és 650 g/m2- 750g/m2 ponyvával is rendelhetők.

 

  

ÁLLATTARTÓ SÁTRAK

 

Ezek a sátrak hatékony védelmet biztosítanak az állatok számára egész évben a nappal, széllel, esővel vagy egyéb időjárási

viszontagságokkal szemben. Megoldások könnyű vagy klasszikus raktárakra, csarnokokra, illetve állattenyésztésre – gyors és gazdaságos

megoldásokat találunk.

 

RENDEZVÉNYSÁTRAK

Különböző minőségű és méretű rendezvénysátrak bármilyen igény kielégítésére.
Rendezvénysátrak esküvőkre, bulikra, vásárokra vagy fesztiválokra.

    

Honlap készítés