Vállalatunk

Rólunk

Munkatársainkkal többen már 1995-óta foglalkozunk ponyvák és sátrak gyártásával, építésével, dekorálásával. Mára egyik legfontosabb termékünkké a raktársátor vált, hiszen a rendszeresen felmerülő raktározási gondokra egyre inkább ez jelenti a megoldást. Számos sikeres projektünk világossá tette, hogy ismertebbé és elfogadottabbá kell tennünk ezt a technológiát. A raktár mostanra nem csak munkánk, hanem szenvedélyünk és küldetésünk is lett egyben.
 
Tapasztalatunknak és saját innovációinknak köszönhetően képesek vagyunk a raktársátrak tervezési, mérnöki, gyártási és telepítési feladatait mi magunk ellátni a piacon elérhető legmagasabb fokú igényességgel. Cégünk felelősség biztosítással és EN ISO minőségbiztosítási tanúsítványokkal is rendelkezik. Ügyfeleinknek a kezdeti tanácsadástól az utolsó szög beütéséig mindenben tudunk segíteni, hogy egy modern, mobil és megbízható raktározási megoldáshoz jussanak.

Szolgáltatásaink

Igényfelmérés

Nem tudod, hogy a raktársátor ideális megoldás-e problémádra? Szeretnéd optimálisan, költséghatékonyan raktározni árud, szezonális készleted vagy alapanyagaid? Kollégáink segítenek felmérni, milyen típusú, méretű és mennyiségű raktársátor jelentene számodra hatékony megoldást.
 

Tanácsadás

FELVILÁGOSÍTÁS
Kíváncsi vagy hogyan zajlik a raktársátrak gyártása és telepítése? Bizonytalan vagy, hogy van-e valami feltétele a használatnak? Nincs olyan kérdés, amivel nem találkoztunk még. Nézz körbe oldalunkon és ha nem találtál választ, kérj konzultációt! '
 
TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK
Mondd el projekted és szakértő tanácsokkal viszonozzuk! Raktározási feladataidnak megfelelően állítjuk össze javaslatainkat a számodra optimális, egyedi megoldáshoz. Mindenkinek van egy raktársátrunk.

Sátorgyártás

TAPASZTALAT ÉS INNOVÁCIÓ
20 éves tapasztalattal, széles körű szakértelemmel, felelősség- és minőségbiztosítás birtokában készítjük sátrainkat saját telephelyünkön. Tartós, időjárás álló, nagy szakítószilárdságú ponyváink biztos védelmet jelentenek.
 
TARTÓSAN, HOSSZÚ TÁVRA
A raktársátor könnyűszerkezetű, ugyanakkor az acél és alumínium profilokból készülő váz biztosan áll a lábán és éghajlatunk legnagyobb viharai sem jelenthetnek problémát neki. A saját gyártású raktárak tartósságára számos garanciát nyújtunk ügyfeleinknek.
 
EGYEDISÉG
A sátorponyvákat dekoráljuk is igény szerint, akár fotó minőségű képekkel. Modern berendezéseinknek köszönhetően nem csak céglogókat és szlogeneket tudunk tartósan elhelyezni, hanem akár nagyméretű, részletgazdag képeket is.

Telepítés

RUTIN ÉS PRECIZITÁS
Nagy rutinnal rendelkezve azonnal felismerjük a telepítéshez szükséges feltételeket és felkészülünk a terep egyedi igényeihez mérten. Tapasztalt munkatársak és korszerű eszközök garantálják, hogy a raktár,  amit felépítünk, az a helyén marad.
 
GYORSAN, AKÁR ENGEDÉLY NÉLKÜL
A raktár telepítése gyorsan megy végbe és nem feltétlenül kell hozzá építési engedély. Akár pár nap alatt megoldódhatnak a raktározási problémák, nem szükséges raktár bérlés vagy más átmeneti megoldás.
 
MOBILITÁS
Sátraink egyik legnagyobb előnye, hogy mobil, mozgatható technikán alapszik. Ha raktár egy másik telephelyen vagy akár másik országban válik szükségessé, úgy a raktársátor rövid idő alatt lebontható, elszállítható és újra felépíthető.
 
TELJES KÖRŰ FELSZERELTSÉG
A telepítéskor alkalmazkodunk az egyedi igényekhez és gépészetileg is kiszolgáljuk a raktársátrakat. Például áram, térelválasztás és számos más, hasznos megoldás is lehetséges, amitől nem csak egy sátor, hanem valódi raktár lesz projektünk eredménye.

Garancia

TARTÓS PONYVÁK
Raktársátrainkra természetesen garanciákat biztosítunk, akár teljes körűen. Ponyváink színtartósságára, anyagbéli szakadására, UV stabilitására gyártói garanciát adunk. Így biztos lehetsz benne, hogy raktárproblémád hosszú távra elhárul.
 
STABIL VÁZAK
Akár 12+108 hónapos raktár ponyva-alapanyag garanciát is kínálunk új raktárához. Emellett külön garanciát vállalunk a raktár vázszerkezeti felületkezelésére, ami –elsősorban- az átrozsdásodásra értendő. Így biztos lehetsz benne, hogy semmilyen rejtett, plusz költség nem merül fel a közeljövőben raktársátraddal kapcsolatban.
 
MINDIG AZ IGAZAT
Minőségorientált csapatunk mindig az ideális raktársátor megoldásban gondolkodik, egyedi igényeidre szabva. Nem beszélünk mellé például "több tonnás hóterheket" emlegetve, egyszerűen csak elmagyarázzuk: sátraink kialakítása miatt a tetőn egyáltalán nem, vagy csak szélsőséges esetben áll meg a vastag hó. Lehetőségekben és nem sablonokban gondolkodunk.
 
FELELŐSSÉGGEL
Mindig érvényes felelősségbiztosítással rendelkezünk, így extra jogi és pénzügyi garanciát is kapsz arra, hogy a raktársátor valódi megoldás a raktározási gondokra, amivel nem járhatsz pórul.
 
MAGAS MINŐSÉGBEN
EN ISO 9001: 2008 minőségbiztosítási tanúsítványaink is megnyugtathatnak afelől, hogy minőségi és precíz munkavégzéssel készítjük el új raktárad. Pontosan, rendszerezetten, a nemzetközileg elfogadott szabványoknak megfelelően járunk el munkánk során.
 

Gege hungary

Mobil garázsok

A mobil ponyvagarázs egy erős vázszerkezetre épített, időtálló ponyvatetővel és oldalakkal felszerelt garázs, amely nem csak autó tárolására alkalmas. A megoldás hosszú távon tartós és mobil (könnyedén szét- illetve összeszerelhető, szállítható).
 

Raktársátrak

Jelenleg épp raktársátor üzletágunk oldalán vagy! Ha többet szeretnél tudni, nézz körbe!
 

Napellenzők és napernyők

A „szereld magad” költséghatékony napvitorláktól a hazai kínálatban egyedülálló, prémium minőségű napellenzőkig mindenféle megoldást nyújtunk a nap elleni védelemhez. Méretre gyártás, telepítés, garancia: szolgáltatásunk teljes körű.
 

Terasz és kerhelység

Magán és üzleti felhasználásra (pl. étterem) régóta készítünk teraszokat, kerthelyiségeket, mobil oldalfalakat. Minden ügyfelünknek egyedi megoldásokat tudunk kínálni széles palettáról, de a fő szempontok mindig a tartósság, funkció, esztétika és az ár.