Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /web/mc69393/raktarsator.info/sources/templates/sub_page_templates/raktarsator_raktarsatrak.php on line 2

Raktársátrak
legfontosabb előnyei

Praktikus, gyors kivitelezhetőség

A ponyvaelemek praktikus kialakítása miatt, kis létszámú munkaerővel könnyedén kezelhető. A szerkezeti kialakításoknál figyelünk arra, hogy ha el kell raktározni a sátorszerkezetet, a lehető legkisebb helyen elférjen.

A sátrak gyorsan telepíthetőek.

Van lehetőség több fajta ponyvaanyagból választani. 140 éves ponyvagyártói múlttal rendelkező beszállító cég biztosítja számunkra az alapanyagot (Sattler). A ponyvaanyag vastagsága igény esetén választható, normál és extra tartós, vastag ponyvaanyagból. Sőt, nehezen éghető kivitelt is kínálunk.

Igény esetén átlátszó, víztiszta ablakfelületet is be tudunk építeni az oldalfali részekbe. Nagy belső fényigény esetén, kínálatunkban megtalálható nagy fényáteresztő képességű ponyvaanyagunk is.

Megrendelőink 20 fajta ponyvaanyag színből választhatnak, de az általunk ajánlott, jól bevált színkombináció: szürke tetőponyva, fehér oldalfalak.

Sátrainkhoz minden esetben statikai dokumentációt adunk.

Mobil szerkezet

Az általunk gyártott raktársátrak mobil fémszerkezetűek, melyek bármikor össze- illetve szétszerelhetőek. A ponyvaelemek praktikus kialakítása miatt, kis létszámú munkaerővel könnyedén kezelhetőek.

Egyedi alakú és méretezési lehetőség

Az általunk gyártott raktársátrak méretét, bejáratait, belső kialakítását a megrendelői igényeknek megfelelően alakítjuk ki. Számunkra fontos, hogy a vásárlóink a lehető legjobban ki tudják használni termékünket. Az igényekhez tudjuk igazítani továbbá a sátrak:

hosszúságát, szélességét, belső magasságát, bejáratainak elhelyezkedését, az ajtók működési rendszerét. Igény esetén páramentesítését, infra fűtést, belső világítást, villámvédelmet, áram kiépítést stb.

Időtálló, megbízható minőség

A sátraink erős, masszív, időjárásálló, négy évszakos kivitelűek.

A fémszerkezetek felületkezelése tartós és hosszú távú használatra alkalmassá teszi a sátorszerkezetet. A tartó vázszerkezetek készülhetnek horganyzott, vagy porfestett acélból, vagy alumíniumból.

Az általunk használt ponyvaanyagok megfelelnek a legszigorúbb európai követelményeknek, szabványoknak (REACh; vinyl plus; ISO 14001), mivel fontos számunkra a környezetvédelem és a környezettudatosság.

Ponyváink könnyen tisztíthatóak és speciális ponyvamosószerrel a ponyva tartóssága is növelhető. 10-15-20 év használat után (ponyvaanyag függő) a ponyvafelület könnyedén kicserélhető.

Minden sátrunknál gondoskodunk a természetes szellőzésről „kopoltyú” kialakításokkal, melyeken keresztül biztosítható a levegő mozgás. Ennek ellenére előfordulnak olyan időszakok, léteznek olyan helyszínek és érzékeny áruk, amikor ez nem elegendő. Ezekben az esetekben ajánljuk a dupla héjazat beépítését, illetve párámentesítő gépészet telepítését!